Mupo neTkoB Публикувано 29 Май, 2009 Доклад Сподели Публикувано 29 Май, 2009 как стоят нещата микротик рутер3.13, пуснато webproxy, пуснат хотспот на 2 АП-та всичко работи "уж" прекрасно автентицирам се пуска ми интернет... браузвам, тегля, skype, работи. тегля пощите с outlook-а чета писмата. след като искам обаче да изпратя - нъцки нямам правило в защитната стена което да ги дропи. ако пусна лаптопа на друго място - изпраща. пробвах и се получи нещо друго. свързах се към друг сървър с l2tp и го ползвах за гейтуей и изпрати е-мейла. спирал съм проксито и пак не изпраща / спирал съм redirect-а на порта/ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2009 проксито при изходяш трафик няма грам общо камо ли при пощенския порт ползвам този варянт като пощенски клиент ми е опера и няма проблем но ако си окичил в /ip fi fi голяма бройка филтри може там да е проблема ползвай /to torch и /ip fi co и виж какъв е проблема Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Mupo neTkoB
как стоят нещата
микротик рутер3.13, пуснато webproxy, пуснат хотспот на 2 АП-та всичко работи "уж" прекрасно
автентицирам се пуска ми интернет... браузвам, тегля, skype, работи. тегля пощите с outlook-а чета писмата. след като искам обаче да изпратя - нъцки
нямам правило в защитната стена което да ги дропи.
ако пусна лаптопа на друго място - изпраща.
пробвах и се получи нещо друго. свързах се към друг сървър с l2tp и го ползвах за гейтуей и изпрати е-мейла.
спирал съм проксито и пак не изпраща / спирал съм redirect-а на порта/
Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо
При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
1 отговор на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване