PcTuninG™ Публикувано 21 Февруари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 21 Февруари, 2011 Продавам NanoStation Loco 2 Ползван - 70лв Mikrotik RB750-Level 4 с адаптер ! - Нов 70лв Цените се коментират за сериозни купувачи Приемам и бартери за друга подобна техника От Стара Загора съм за Страната работя с Еконт За контакти ЛС Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 21 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2011 Запазени за колегата danielskiii Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 не е ли малко много за наното ? ново струва 80 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 22 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 не е ли малко много за наното ? ново струва 80 Да бъдем по точни 80 без ддс пък и аз съм дал примерни цени Който се коментират Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redji2 Отговорено 26 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2011 Ами още ги чакам вече два дена? Няма отговор на личните Защо пускаш обява Явно няма да става търговия! От мен за PcTuninG !!!! НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 26 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2011 абе ти не разбра ли че са запазени ? и че колегата не си е влизал в скайпа за да му пиша да ги праща към варна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redji2 Отговорено 26 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2011 Абе ти не виждаш ли какво сам писал аз? Преди два дена виж какво ми написа тои като са запазени " PcTuninG ISP Потребител Публикации: 411 Коректен 5 www.TrakiaCable.net Re: (Без заглавие) « Изпратени до: redjibg -: Февруари 23, 2011, 21:20:50 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговор Цитат Изтрий 6те гледам да ти ги пратя утре" Дръгия път недей да пишеш като не си запознат или поне парво питаи на лично и тогава пиши! Аз реших да напиша коментар за да знаят другите да не чакат и те като мен нещо дето нема да получат? НЕ Е СТРАШНО ТИ ДА ПОТЪРСИШ КОРАБА МАЙКА, ЛОШО Е ТОЙ ДА ТЪРСИ ТЕБ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 26 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2011 Така за да не се карате на никой няма да пратя нищо 10 човека ми пишат от различни скайпове мога ли да помня на един го запазих друг вика на мен така ,че ги свалям от продажба . да няма сърдити . Явно няма да става търговия! От мен за PcTuninG !!!! Колега защо не показа цялата хронология от съобщенията достатъчно добре ме познават във форума за да ходя да се правя на интересен . Смятам че темата е изчерпана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts