Администратор 111111 Отговорено 15 Декември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2011 Търси си шеих с N линия и mpcs клиент 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 15 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2011 Ако някой има шеринг на булсат да пише едно лс плащам си на месец каквото струва ! Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheCrowBG Отговорено 15 Декември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2011 zargacum.net Ползвам го от доста време и доволно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasma83 Отговорено 25 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2015 Здравейте, скоро си купих приемник SKY SAT Master HD SE и ми казаха че мога да гледам булсата с някакъв шеринг, къде мога да намеря информация как се настройва това. Благодаря предварително.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Септември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2015 Първо разбери как става въвеждането на данните за този приемник към сървъра, и дали не трябва да смениш софтуера. После ще те просветлим по другия въпрос. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 25 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2015 А най-добре може и ТУК да те просветлят и да почетеш.Така ще разбереш повече за "кака Шер" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasma83 Отговорено 10 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2015 Първо разбери как става въвеждането на данните за този приемник към сървъра, и дали не трябва да смениш софтуера. После ще те просветлим по другия въпрос. Мисля че приемника си има всичко нужно cccamd и други емулатори може ли на лично някои да ми изпрати тестов на личен ако някой колега от форума иска за булсат шеринг, мога да съдействам и аз може ли съдействие Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване