Anatoli Публикувано 19 Февруари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 19 Февруари, 2011 Здравеите искам да сложа един НаноБридж М5 в фокуса на 60см паница в момента тази паница е с алуминиев държач и много ме съмнява да е радио прозрачен, затова ако има човек от форума които може да ме посъветва как да постъпя ще съм му много благодарен,например с този държач http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&products_id=68 дали ще се получи Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 активната част е на върха изчисляваш къде е фокуса на нанобриджа и по същия начин на новата антена http://www.satlex.net/bg/fdratio.html Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 20 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 Това упражнение съм го правил вече но тук имаше дупка на паницата и самия държач е пласмасов а сега ситуацията е следната самия държача на 60см паница е алуминиев и няма дупка в паницата ако сложа бриджа в фокуса на 60см паница активната част на бриджа ще се падне точно в самия държача и както знаем облъчвателя на бриджа е малко по различен ,и затова ме интересува този пластмасовия дали ще ми свърши работа според вас Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 20 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 намерих си подходящ държач http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&products_id=64 Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 20 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 благодаря 111111 че поне ти искаш да помогнеш , бях го забравил този сайт преди 4-5 месеца като търсих начин как да изчисля фокуса на другата паница ми беше попаднал този сайт наистина много добър калкулатор Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 има и програмки че и формула имаше някъде и програма за смятане на офсетова антена какво да се прави тука гледам голяма част сме и сателитни фенове срещат ни се никовете и по сателитните форуми Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 20 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 да и аз съм засичал колеги из сателитните форуми Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 Колега я кажи има ли полза да се слагат по големи паници на тези антени сподели какво си постигнал Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 20 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 от едната страна е антената която съм постнал по горе а от другата страна си е оригиналната антенка 32см,в снимката (predi), двата бриджа са с оригиналните си антени ,а в снимката (sled1), е 120см от едната страна и оригиналната антенка от другата обаче нещо не е както трябва на снимката се вижда едно разминаване от порядака на 4дб и не знам защо така се получава смятам че е от това че едната антена е с по голямо усилване от другата на първата снимка има разминаване от 1дб което смятам че е нормално Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 21 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2011 намерих си подходящ държач http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&products_id=64 аз не мисля че е най - подходящия държач, по добре намери центъра на чинията и я пробий и сложи пвц трба, тези отклонения в децибелите може д са и от държача и от лошо позициониране хоризонтал вертикал Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2011 с голям чертожен ъгъл се центрира най-точно и трите носещи трябва да са с еднаква дължина от антената до държача милиметър отклонение е около 2-3 мм отклонение при 120 см най-лесно е със стара дълбока руска паница при нея загубата назад е минимална Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване