smacker Отговорено 23 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2011 Да но 2К абонати на телевизия се постигат много лесно и еФтино. Една 60канална аналогова хубава (тествана и работеща) станция барабар с антени окабеляване приемници .... струва едва 20к лв. Оптичните предаватели са вече без пари на 1310 , има ги с цена от 1000-2000лв. на 16дБ изходна Оптичната мрежа вече си я имаш! Оптични приемници с GaS и 110дБ нискошумящ изход са по 180лв. А за кабела до абоната стотинки и само по входовете/уличките вътре в абоната вече са ти го изградили - режеш отвън и връзваш Да те помоля, да ми кажеш кой е точно модела на трасмитера и кой го продава ? Имам в предвид тоя с 16-те децибела ? Аз засега, над 13.8 не успях да намеря. А иначе 16 децибеловия ми трябва много. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 21 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2011 Колега, oт кога ти е тази инфорамция ? Щото до преди месец бяха 25 ст. http://www.meotv.bg/?p=2453 няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване