koko Публикувано 14 Февруари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 14 Февруари, 2011 Купувам по два боря от следните неща XR5 не повече от 200лв за комплекта. по възможност с остатъчна гаранция R52H Антени пасатски или по добри с поне 30-31 дб усилване , за едната и радом ако се намери ще е още по-добре. RB433AH 3 или 4 броя ще ми трябват. Ако има добра цена за 411AH също биха ми свършили работа. Предпочитам обурудване с гаранция но с по-добра цена може да се компенсира липсата и. За контакти тук или на лс или на скайп klambrev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 18 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2011 Намерих една R52H Остават другите неща. Имам излишни няколко Nanostation 5, много голямо омни на 2,4г и секторна на 5г ако някой иска бартер? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 2 Март, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2011 продължава търсенето на антени 90см, радом, R52H и бордове. XR5-a го оставяме за малко по-нататък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts