babula Публикувано 9 Февруари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 9 Февруари, 2011 Здравейте, искам да попитам следното - какво е необходимо за да работи nstreme и какво ще спечеля, ако го пусна. Имам линк на 28 км и за сега ми носи около 10-15мбпс. Какво ще спечеля ако включa и nstreme и може ли да се обърка нещо, ако го включа? Питам, защото до сега не съм ползвал и не знам дали си струва да опитвам с него. Благодаря предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2011 Ще спечелиш шум и лаг. Вероятно и някой мегабит, но е съмнително за 28км линк носещ 10-15 (добър линк без ns носи 22-24). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavlan Отговорено 9 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2011 Пускай смело за дълги линкове си е направо задължителен Само да имаш предвид че се пуска първо от далечната страна На Nstreme tab-а даваш и трите отметки , Framer policy : best fit. Натоварването на бордовете се вдига осезаемо , да знаеш. Ъпдейтваш Микротика до последна възможна версия.... на версия 4.хх има и др опция - Hw. retries, ако е нестабилен линка я вдигни - макс. е 15. те така... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 9 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 9 Февруари, 2011 Едната карта трябва да е station/station wds, другата ap bridge/bridge. (предполагам това си е така и по-новите версии) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване