Собственик Влади Отговорено 7 Февруари, 2011 Собственик Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2011 Дайте и към мен по нещичко vladi(at)mikrotik-bg.net Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 7 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 7 Февруари, 2011 Mupo (кльомба) autoplus.bg Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 я пратете и на мен една register@smartphorumbg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 Ще ви пратя по късно по една покана Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 kolega ako moje i na sam klambrev@mail.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 Прати и на мен колега ако може raichev@bitex.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 Ох забравих Пратил съм ви покани на всички който сте пойскали Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 20 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2011 благодаря колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 21 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2011 10x Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Някой ако иска да си пише мейла ще пращам покани 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Само при мен ли не може да се свалят торенти ? Пробвах с уторента и бит комета но не става? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Значи до колкото разбрах правят нещо по анонса защото сегащния се товаре от многото абонати но дали е така времето ще си покаже то й аз едвам свалих един торент от година насам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 Явно проблема не е в моя телевизор щото си вика баси да не мога да подкарам един торент, пък не ми се инсталират 100 версии на различни клиенти, а в инфото на тракара ми дава че тази версия на бит комет или на уторент не се поддържа ъпнах версиите но пак същото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 22 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Февруари, 2011 а мен даже ме баннаха вече Пуснал съм около 10 задачки и компа никога него гася. Но явно никой не е свалял от мен, и ранка стана зле. все още ги сийдвам тези задачки но файда няма май Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 23 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2011 а мен даже ме баннаха вече Пуснал съм около 10 задачки и компа никога него гася. Но явно никой не е свалял от мен, и ранка стана зле. все още ги сийдвам тези задачки но файда няма май Хах ей така без причина ли ако е така да видим ко ще направим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts