Mile Публикувано 5 Февруари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 5 Февруари, 2011 Някой тествал тия хуйни? Мислех да поръчам няколко за тест, но руснаците ме попариха с "Дошли руки ди микротик RB250GS ...это писец ...настройка вланов вообще песня. Один сдох при попытке накатить новую версию прошивки, второй чую умрет при ударе об стенку." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 11 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2011 с какъв суич чип е DIR-100 и с какъв фърмуер ше го управляваш? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 11 Февруари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2011 И на мен ми е интересно с кво ще се управлява и прави вланите на него. dir-100 незнам с кви спецификации идва но dir-120 идва с цпу RTL8650B SoC@180MHz 16MB ram и 4MB flash 4x1 10/100 Ethernet: Switch in CPU. Ако е в рамките на същите параметри не ми е много ясно с кво ще се флашне и управлява от познатите опънсорси пък и колко ще изкара като трафик ще е още по весело да се разбере като по горе се споменаваха някакви трафици на порт и т.н. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 11 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2011 http://www.linux-mips.org/wiki/Realtek_SOC ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Mile
Някой тествал тия хуйни?
Мислех да поръчам няколко за тест, но руснаците ме попариха с
"Дошли руки ди микротик RB250GS ...это писец ...настройка вланов вообще песня. Один сдох при попытке накатить новую версию прошивки, второй чую умрет при ударе об стенку."
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
18 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване