Mupo neTkoB Публикувано 22 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 22 Април, 2009 на x.27 доста неща минаваха през проксито това е 3.13 версия на х86 има IDE-Flash 30Гб хард това са ми настройките и в момента статуса, преди да се рестартне имаше доста ъптайм с мн малко HITS къде бъркам?! Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 22 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 вероятно в начина на описване на правилата на едно място е хоста на друго пътя и контента RDFM Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Гост Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 Виж това работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 При мен е както е направено при теб и за 30 - 40 мин. има над 600 hits! п.п. Миро неможеш ли да упдейтнеш евентуално на по-голяма версия.. но при мен както е твоето работи и на 2.927 & на 3,21 , сега и на 3,23! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Гост Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 по-голяма ти е мрежата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 23 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2009 добре де! мамка му и прасе! 8 ;;; Proxy fo WiFi chain=dstnat action=redirect to-ports=3128 in-interface=vlan1 dst-port=80 protocol=tcp правилото ми е наред! направих настройките като на NetworkPro, да не нещо във версията да има бъгче! 3.13. малко се различавам от 3.22/3.23 поне във Сторидж опцията но не би трябвало и аз съм му задал да е на втория хард Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Гост Отговорено 23 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2009 Може да опиташ Clear Cache, както и да направиш Format на харда който позлваш за кеша, от Stores в WinBox, (disks страницата) , както и Check Drive виждам че има. Може да провериш IRQ на IDE контролера дали не съвпада с някой NIC. И да направиш разни компютърни тестове. Попринцип за x86 има сериозни тестове за RAM+CPU които препоръчвам да се използват, например StressPrime 2004 Orthos (Win32), ако върви 1ч значи паметта (и конфигурацията и) е ОК. Същи качи и новия RouterOS, може да помогне. Иначе в changelog от 3.13 до 3.23 не видях да е документиран такъв проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Mupo neTkoB
на x.27 доста неща минаваха през проксито
това е 3.13 версия на х86
има IDE-Flash 30Гб хард
това са ми настройките и в момента статуса, преди да се рестартне имаше доста ъптайм с мн малко HITS
къде бъркам?!
Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо
При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
6 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване