babula Отговорено 29 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Направи update на софта !! Имам едно питане - ако пусна ъпдейт, а има трафик, ще му пречи ли на ъпдейта? Трафика е без значение - и да спре не е голям проблем. И ще се запазят ли старите настройки? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 29 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Ами смених версията, сега се държи доста по-добре, даже вече стигам до 8-9мбпс :-\ но проблема си остава - не мисля че при тези параметри на сигнала това е нормалната скорост. Остава да търся "грешката" някъде другаде. Въпросът е къде ..... Моля, помогнете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 29 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Здавейте, имам линк на около 4 км с 2 булета 5 с антени 30db. Забелязах, че повече от 10 мбпс не искат да прехвърлят. Сигнала е повече от хубав - прилагам и една снимка. Режим Access Point WDS и Station WDS. Ако е на 24мбпс няма проблем, но ако го вдигна на 36 или 48 почват проблеми - накъсва и линка става отврат. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем или е от самите устройства? Пусни го на 40мхз. лента, от адвансед настройките избери оптимистик и на SuperAG Features: цъкни всички отметки. Поиграй си малко и с каналите. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 29 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Много благодаря за помоща. Сега се получи при тест от АРшто reseive - 10s - Data 1500 bytes 23.64 Mbps. Но за transmit само 3.93Mbps. Излиза, че все пак не е толкова зле за едно устройство. А би ли помогнал да оправя и transmit проблема. Ако трябва мога да изпратя скреен шоти на настройките си. Още веднъж благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 29 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2011 Много благодаря за помоща. Сега се получи при тест от АРшто reseive - 10s - Data 1500 bytes 23.64 Mbps. Но за transmit само 3.93Mbps. Излиза, че все пак не е толкова зле за едно устройство. А би ли помогнал да оправя и transmit проблема. Ако трябва мога да изпратя скреен шоти на настройките си. Още веднъж благодаря. Пусни скийнове и от двете страни за ccq то.. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 30 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2011 Всичко се оправи - тръгна си както трябва. Наблюдавах нещо много странно поне за мен - на спеед теста на Булета ми дава 8-9мбпс, а на микротика ми дава 23 мбпс , колкото си трябва. На ТСР 1500 са и двата теста. Но важното е че всичко си е както трябва. Благодаря на всички за дадените съвети. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2011 Speed Test -a изобщо не е в час на тези продукти... На мен ми е давал такива резултати, че ...... а на един колега му изкара ето това.... на Nano2 100мегабитов лан интерфейс но по wifi 918 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване