Anatoli Публикувано 5 Януари, 2011 Доклад Сподели Публикувано 5 Януари, 2011 здравейте и за много години пожелавам ви повече моменти който ви карат да се усмихвате и здраве най вече .Това въпросното дъно прави следния проблем ,забива още в начален екран на дебъгера изписва FF просто замръзва рестарт на биоса помогна от части 2-3 пъти като го пусна и после пак същото, имах същия проблем на дъно асрок там реших проблема частично на самото дъно имаше пинове които сетваха шината на процесора на 166mh сетнах шината на 100 така и не разбрах защо промяната на шината на проца оправи нещата частично и сега проблема с клавиатура го има само след рестарт на компа и то от време на време при включване и изключване се оправя ,защо става така, асрока е на сокет А а абита е пентум 4 ако на някои му се е случвало подобно нещо и се е оправил с този проблем нека сподели какво трябва да направя Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2011 явно дъното се нуждае от ремонт .. евентуално кондензатори за смяна Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2011 нормално в дъното на класовете са тези марки защо не ги замениш с нещо по модерно дъната с вграден ATOM процесор дават по добра производителност от гореспоменатите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 6 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2011 Нима очакваш 10+ годишен компютър да работи вечно? Купи си нещо съвременно и не влагай време и усилия в загубена кауза, като реставрация на подобна антика. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 6 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2011 абита е на един роднина и много ми се щеше да му го оправя, не да го пращам да си купува ново ,на него му трябва само за нет , а другото дъно ми попадна от някъде и искам да му сложа един микротик за да го понауча че може да ми се наложи да се ползва тази система Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 12 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2011 Нима очакваш 10+ годишен компютър да работи вечно? Купи си нещо съвременно и не влагай време и усилия в загубена кауза, като реставрация на подобна антика. Ами аз имам PowerMac G4 dual 450Mhz от 2000г. Повече от 10 години ми е вършил перфектна работа и все още я върши... Честно казано имам и P III на около 10 години, които се справят доста по-добре от сегашните боклуци... Един Compaq AP550 за 10 години е изгорил само 1 мрежова карта, а с едно супермикро(X8SIL-F) на 1 месец си скубя все още косите защо д*ба на всеки 2 дни забива... http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2011 [, а с едно супермикро(X8SIL-F) на 1 месец си скубя все още косите защо д*ба на всеки 2 дни забива... познато ми е и ние имахме преди много време супермикро PDSMi-LN4+ с вградени ланове което редовно искаше рестарт .. наскоро пак се престраших да пробвам с супермикро X8SIE-LN4F , вече месец няма проблеми ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване