PcTuninG™ Отговорено 23 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Януари, 2011 хм колега достра добре мисля да ги пробвам за едни общижития ама се не остава време ама май ще се прави ще пиша какво е станало Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 23 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Януари, 2011 To е много относително. Зависи как са разположени какви са стените и какво ли не.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 23 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 23 Януари, 2011 To е много относително. Зависи как са разположени какви са стените и какво ли не.. за това хората са казали от опит глава не боли а и тука ние обичаме да експерементираме Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Септември, 2011 Гледам темата замря има ли разбитие аз днес с колегите пробвахме във един магазин и стана много добре . Колегата Кмор не каза какво стана с блока , че още се точа за тия общежития . как да ги разположа на етаж по колко 5 етажен блок с 2 хода панелка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Доста добре работят, скоро пуснахме една мрежа от около 30 такива устройства. Все още не сме я тествали на натоварване, но мисля, че няма да има проблеми. Наистина преминаването от едно на друго става неусетно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 13 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 Колега я кажи как ги монтирате и къде да ги предпазите от кражба в кутии или на открито и на какво разтояние Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 13 Септември, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Септември, 2011 (Редактирано) аз ползвам пикостейшъни в кутии и с антена на сма-то с софт на унифи Редактирано 13 Септември, 2011 от danielskiii Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Асен Нейков Отговорено 16 Септември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Септември, 2011 Ние ги монтираме на закрито, по таваните, а с кражби не сме имали проблеми до сега и не се е налагало да ги пазим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване