RudY-ElectriC Публикувано 11 Декември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 11 Декември, 2010 Едно истинско описание …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 13 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2010 Всичко в песента е истина ,браво на Слави той каза това което всички си мислят но никои не смее е да го каже наглас Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2010 имам 3 налични доставчика тук и на нито един не се вижда видео от тоя малоумен сайт Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 13 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2010 vbox да не са филтрирали клипчетата да не се отварят извън бг ако е така има спасение и то са нарича впн Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2010 отваря се ама с приоритет -1024 10 секунди за 10 минути се отварят 1080р от youtube се отваря и гледа наживо обаче тоя некадърен сайт нестава дата.бг за сега е номер 1 за видео Slavi Trifonov - Nema Takava Durjava / Full HD / Official Video 2010 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Poc Отговорено 13 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Декември, 2010 Тука колко "p" е? http://video.data.bg/33/музикални/106318/слави_трифонов___нема_такава_държава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 14 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2010 По принцип не съм особен фен на Слави не, че на някой съм аз просто рядко гледам телевизия пък какво да говорим за такива "шоута" ама ЕВАЛА за песента! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване