vellen Отговорено 6 Юли, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2013 За мен единствено Аваст си стува (безплатна е). Много хваща и рядко дава фалшива тревога. А платената версия Аваст Интернет Секюрити има 20 дни пробен период - и е много по-добра, с много полезни функции. Ето линкче: http://www.avast.com/get Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sspas0v Отговорено 2 Юни, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2014 Давам глас за Microsoft security не съм имал проблеми , не се налага да я краква и не те занимава с изкачащи съобщения за ъпдейти и подобни Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5036X using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 3 Юни, 2014 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2014 Firefox+AdBlock Plus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Юни, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2014 На 3.06.2014 г. at 15:35, MiPSus написа: Firefox+AdBlock Plus +Ghostery Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martin88 Отговорено 23 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2015 avast Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Петров Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Avast free + ограничени потребители за служебните компютри и от време на време Malwarebytes. За личните Panda cloud или Avast + Malwarebytes. От време на време опресняване на знанията на ползвателите на домашните PC-та какво и как да теглят и нямам оплаквания. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 В момента от безплатните най-добре се справя Baidu Antivirus (free forever), след нея 360 Total Security. След Аваст-и съм слгал байду-то и все е хващала по нещо (най-често malware и adware). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Kaspersky,нищо друго с trial reset, е да всеки месец имаш 10мин работа,но нищо друго не е толкова добро!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 24 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2015 Човек си сменя убежденията като го удари качествена зараза . Преди 2 месеца на едно PC с NOD32 един security hijack направо ми разказа играта. Наложи ми се да ги изтествам всичките тези, по-горе (без Baidu). След като вече си заразен, никоя програма не помага - процедурата е доста дълга, сканира се с различни тулове докато се приеме действие за чистене. Та след изчистването (с помощ в един друг форум - все си мислех че много знам ама там ми разказаха играта ) сега съм с Avast и Malwarebytes - според мен, най-добрата комбинация. Заразата беше особено хитро направена, затрива ти антивирусната, и създава папки и файлове на всички видове антивирусни системи както в системните папки така и в регистри-то (които файлове са скрити, отнени права на администратор и със забрана за триене), да не можеш да си инсталираш какъвто и да е антивирусен софтуер създаден до момента - на ръка триеш, променящ права, мъчиш се - след рестарт онова затрива каквото си сътворил и си генерира пак своите файлове. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Февруари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2015 Нод32 нестава за един чеп Microsoft Essentials се справя в пъти по добре ADWCleaner отвреме на време за изправяне на къдриците В момента съм с Avast поради причината че Intel немогат да пишат драйвери за чипсетите си Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov_4245 Отговорено 31 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2015 аз карам с NOD32 защото е доста лека + Firewall Zonealarm който ме да позволя достъп до всяка програма искаща интернет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2015 Zone alarm не те ли ядосва при често инсталиране/деинсталиране на програми. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 31 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2015 NOD-а е лек, понеже не прави кой знае какво . “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Март, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2015 На 31.03.2015 г. at 14:56, Networker написа: NOD-а е лек, понеже не прави кой знае какво . По скоро нищо не прави Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
user Отговорено 28 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2015 AVG кракната 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване