dymelsoft Публикувано 7 Декември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 7 Декември, 2010 Здравейте, Моля, да ме извините че ползвам форума за подобна цел. Продавам параболични антени 150см. 5 броя. втора употреба. Свалени са от работещо трасе. В идеално състояние са. 2 от антените са с гърмени огледала. (произведени в Русе по технологията с контролиран взрив). Другите три са Пещерски параболи и са в комплект със радонови капаци (за две антени). Всички антени са напълно окомплектовани.( стойки, рейки, държачи за облъчватели) Продавам и втора употреба единични и двойни облъчватели, купувани предимно от Videomax. За повече информация тел. 0899999890 Д.Благов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 7 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2010 Не съм аз човека който трябва да следи за това кой къде си пуска постовете но малко по надолу има раздел купува продава метни се там, просто съвет да не издразниш някой модератор или админ още с първия си пост Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2010 вече е преместена. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts