syscom Отговорено 19 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2011 Защото все още няма толкова много приложения за нея и като качиш нещо несъвместимо и почва да ти забива и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Януари, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2011 Защото все още няма толкова много приложения за нея и като качиш нещо несъвместимо и почва да ти забива и т.н. с две думи "ДРЪН ДРЪН" няма такова нещо при ХР х64 Vista x64 7 x64 а програмите за видео и снимки са безброй виртуализацията също Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 27 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2011 Горе долу. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Февруари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2011 Туко що влязох в win7 64bit с 8g DDR3@1333MHz рам от който малко са споделени за видеото тъй като не съм си намерил Low Profile карта още но то и не ми е спешно така да се каже. Днеска ако ми остане време ще го накачуля със софт да видим дали ще се дъни някъде. Но като цяло за момента е съм доволен от самолета p.s. До момента много добре се държи. Изкючих му page файла.... При ъпдейт даде няколко грешки но после се оправи. Иначе с програмите няма забележки за момента. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 15 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2011 Е и кво стана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2011 Е и кво стана? с кое по точно? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 16 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 С 64 битовата боза. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 16 Април, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2011 Ами да чукна на дърво, много съм доволен. Като поведение и бързина просто не мога да повярвам, че е WIN. До момента не ми е създавал никакви грижи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 29 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2011 Аз го тероризирам това животно Windows 7 Ultimate 64 bit от първата Beta версия още като единствена OS за ежедневно ползване 99% от ъптайма на личната машина (лаптоп). Разбира се с преинсталации на всеки "release". Много е яко и здраво носи. Комбинирам с вирутални машини с XP и т.н. Има и стар пираткси софутер който си върви на Windows XP 32bit - да. Заради ДРАЙВЕРИ например. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martin88 Отговорено 8 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2015 3.5 гигабайта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 18 Март, 2015 Доклад Сподели Отговорено 18 Март, 2015 Пич, не се чуствай длъжен да пишеш във всички теми от преди 5 години! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
user Отговорено 29 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Юни, 2015 около 3.6 гигабайта при 32 битов windows Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 29 Юни, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Юни, 2015 ограничението е в кърнела Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване