¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 3 Декември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2010 Питам за реално някой който го е тествал. Днес изчетох какви ли не теми и отговори на въпроса и вече не знам какво да си мисля... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 3 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 мисли си за 3-3.5 гигабайта и не издребнявай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 Аз си мислех за 4 поне.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 реално 3 визуално до 3,4-3,5 нищо че процесора има опция PAE кърнела е отрязан при стандартните при сървърните има по голям лимит официално информация ТУК една подробност W7 е последната 32 битова ОС на Майкрософт насетне само 64 и 128 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 За Ultimate 32bit 4G го дават Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 4 ама 1 приложение е с лимит от 2 гигабайта Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2010 E така ме устройва. Само да я разпознае както трябва. По принцип дъното носи 8 ама бозичката няма да устиска. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 4 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2010 32 битова операционна система може да борави със 3,3 гб рам а това колко вижда вече е друго нещо. Единствения вариант да се излъже системата е опцията на някои биоси за ремапване на рамта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2010 32 битова операционна система може да борави със 3,3 гб рам а това колко вижда вече е друго нещо. Единствения вариант да се излъже системата е опцията на някои биоси за ремапване на рамта. и това което ще постигнеш е само устройства като видео картата или някой друг контролер да ги ползват но не и операционната система Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 5 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 То това ремапване, май не действа съвсем логично. Като е изключено, самият биос лимитира използването на РАМ до 3,6 ГБ....дори и от 64 битови ОС. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 Май ще се прави машинка за 64bit OS все пак на там е бъдещето . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 19 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2010 http://www.geoffchappell.com/viewer.htm?doc=notes/windows/license/memory.htm Тук май пише друго. Не разбирам много от хардуер и английски но с тази програма пише по форумите че може на 32 битова ОС да пуснеш и 128 ГБ РАМ каквото и да значи това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2010 syscom след промяна на кода на кърнела много ясно че ще стане сървърните версии също носят на доста рам при х32 версиите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
syscom Отговорено 19 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2010 Не съм казал нищо просто не съм фен на 64 битова ОС и ползвам това и върши работа, незнам как действа но го използвам понеже не може 32битовата ос която имам да адресира 4ГБ РАМ която е инсталирана на компюртъра ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2011 syscom просто от любопитство защо НЕ харесваш 64bit OS? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване