terminated Отговорено 9 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 Намерих време да почета и го направих да си се изпълнява на микротика и проблемът е същият и вече съм шах-мат! Мисля скоро да сменям машината с по-сериозна и се чудя дали с друг хардуер ще го имам този проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Декември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 Единственото което ми минава е че минаваш буфера на командната история Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminated Отговорено 9 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2010 Ми незнам , каква е разликата в буферите между пц и борд , но на натоварено на 60-70% 450G същият скрипт се изпълнява за около 3 секунди , иначе са към 220 реда. Edit: Сега сложих мт на виртуална машина и го понатоварих с bandwidth теста и се изгаврих с 2000 реда скрипт - add 720 arp-a за милисекунда направо и с реплейса приключи за 6-7 сек. ..явно ще сменям машината. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване