atv Публикувано 28 Ноември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 28 Ноември, 2010 Всичко на 5GHz с X-пол РАБОТЕЩО !!! Само нека да е разумна цена София Очаквам предложения ... Телефон 0876 030330 Алекс Няма невъзможни неща !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fortekn Отговорено 1 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2010 имам за продаване :Bullet 5 на 4 месеца е работи перфектно,просто ми се наложи да ждигна линка и го замених с Powerbridge. ако те интерсува пиши на ЛС. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atv Отговорено 5 Декември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 Не си погледнал ... Купувам радиа само с Х пол Хубав ден... Няма невъзможни неща !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 5 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 Някой да ми сведе до знанието ко по-дяволите е Х-пол? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netlamer Отговорено 5 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 Някой да ми сведе до знанието ко по-дяволите е Х-пол? Еми предполагам, че колегата е имал предвид Х-хромозома Не вярвам да търси нещо с хоризонтална поляризация, ако беше така, щеше да напише "хоризонтална поляризация" (поне така си мисля). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 5 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 Хиксовал се е човеко, нема се плашите. В момента търси под вола теле и то мъжко! ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 5 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2010 аз си мисля пак че колегата търси нещо което може да работи както в хоризонтална поляризация така и вертикална поляризация нещо тип NanoStation Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 6 Декември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2010 аз си мисля пак че колегата търси нещо което може да работи както в хоризонтална поляризация така и вертикална поляризация нещо тип NanoStation Според заглавието на темата е писано че купува всичко което е аир макс на UBIQUITI освен булет и аиргрид другото е двоино поляризирано писаното от него според мен няма как да е хоризонтална поляризация …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts