fagorta Отговорено 17 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2012 Здравейте,отдавна не е писано по темата доста съм ровил по нея ето малко и от мен: http://new-tech.bg/gsm-dual-sim-phones-c-83.html Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 (Редактирано) Ето това http://www.gsmarena...._b5512-4371.php е доста привлекателно за цената си. Единственото което дразни е, че като говориш през едната карта - другата не е активна. Редактирано 11 Юли, 2012 от master 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 http://www.gsmarena....s_x130-4855.php без екстри 2 карти и пишат много батерия Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dabadaba Отговорено 11 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2012 Въпрос на гледна точка - какво правиш, ако ти изчезне (откраднат, счупи се, изгуби се...) телефона с двете сим карти? Никога не съм харесвал решенията 2 или 3 в едно (в частност нескафе) - ако едното се повреди, оставаш без две-трите. Точно затова имам два телефона, за два различни оператора. Единият ми е основен и си го нося винаги в джоба, а другият - когато ми е кеф. Ако ме търсят на основният - вдигам, ако ме търсят на другият и е изключен (не е у мен) разговорът се прехвърля автоматично. Не виждам и смисъл, да имаш телефон с 2 сим карти. Какво правиш, ако имаш такъв телефон, а мястото на което си, има покритие само на третия оператор, за който нямаш сим карта? Точно това ми се случи наскоро - два телефона, а покритието е само на третия оператор! Ама пък какво спокойствие беше - почивката пълна! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 Бих препоръчал Samsung C3322 ползвам го вече почти 6 месеца перфект 120 лева беше. И държи много батерия 7 дена камера 2 мегапиксела. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 Ето какво изглежда по-сериозно: Един айфон с платени апликейшъни и един друг смартфон с андроид. Може и трети с Windows Phone. Всичко платено и официално от реномирана марка която се грижи за системния софтуер на телефона (върхов модел). - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2012 Тя идеята е, че колегата е с 3 в момента както и аз което няма никакъв проблем но лятото си е неудобство. Този philips не го намерих ис родните магазини на първо четене. Обаче с тая батерия определено ме грабва и особено ако няма проблема на самсунга по отношение на тоя проблем с едновременото ползване на 2 те мрежи. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 24 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2014 (Редактирано) Samsung C3322 - с 2 SIM карти. Много съм доволен и е за около 120 лева в момента. Редактирано 24 Април, 2014 от msboy Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 24 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2014 Най-добрия телефон с две сим карти,който можеш да вземеш е htc desire 600.Ползвам точно такъв и е уникален телефон с два радио модула(демек не казва на никой че си си изключил телефона,докато говориш по другата карта,можеш да си звъннеш от едната карта на другата). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 24 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2014 Nokia Asha 501/503 - бюджетен работен телефон.Излиза около 10лв с договор при Вайвайком Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2014 Най-добрия телефон с две сим карти,който можеш да вземеш е htc desire 600.Ползвам точно такъв и е уникален телефон с два радио модула(демек не казва на никой че си си изключил телефона,докато говориш по другата карта,можеш да си звъннеш от едната карта на другата). В такъв случай какво ще кажеш за HTC ONE версията с 2 сим карти и мемори картата? /не китайско творение ами този за китайския пазар/ http://www.gsmarena.com/htc_one_dual_sim-5498.php Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimityr Отговорено 5 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 5 Януари, 2016 Lenovo A5000-с 2-сим карти 4000mha.батерия.Ползвам я от няколко месеци и страшно много съм доволен.Препоръчвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване