stanioomega Публикувано 25 Ноември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 25 Ноември, 2010 Етова е странчката на Микротика има ли начин да иа променя ... не искам като ми броузнат рутера и да се отваря но не мога и да спра или променя веб порта че там е и Усер Менажера искам просто като ми отворят ИП то да се отваря празен индекс или нещо подобно Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 26 Ноември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2010 юзер менаджера е на localhost:80 познаи какво да направиш с input < :80 после си прехвърли с редирект от който искаш порт към :80 заглавието кърти LOGYN Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stanioomega Отговорено 26 Ноември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2010 само че така няма ли да се прецака PayPal плащането ... по скоро активирането на акаунта след заплащане през paypal той би трябвало да ползва 443 ама знам ли го ... да не говорим че то и с https://IP.com пак ще се отвори същата начална страница на рутера ... ако можеше да се единте щеще да е добре Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 26 Ноември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2010 peypal не трябваше ли да е в walled garden а и ти блокираш само входящия тези за препращане не се блокират Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stanioomega Отговорено 26 Ноември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Ноември, 2010 Да във walled garden е но това си е за да се позва без да си оторизиран в хотспота но когато си направиш регистрациата и платиш през PayPal той трябва да върне за да каже че "да ето този е платил и може да му е активен акаунта" Това е схемата .... бая зор видях докато го накарам да работи .... в началото имах проблеми Хората си плащат ,парите си ги взима , акаунта си се създава парите си идват в мойта сметка , но акаунтите си оставаха непотвардени от PayPal че са платили ... бях се отчаел че ниама да стане , даже незнам кое точно го накара да проработи и затова ме е малко шубе да не го пре.ба ... Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
stanioomega
Етова е странчката на Микротика
има ли начин да иа променя ... не искам като ми броузнат рутера и да се отваря
но не мога и да спра или променя веб порта че там е и Усер Менажера
искам просто като ми отворят ИП то да се отваря празен индекс или нещо подобно
Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване