¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 24 Ноември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 24 Ноември, 2010 За предпочитане са от медиики или AP та ( 3.3V , 5V , 12V ) . Предложения на ЛС или 0886811477. От Варна съм но работя и с куриери. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 25 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2010 Интересуват ли те насипни, стари, трудно употребими за нещо, най-вече без вид, сравнително работещи, всякакви, от лаптопи, техника всякаква, най-вече от телефони (зарядни) ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 25 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2010 На кило ли плащаш че имам някое друго Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 22 Януари, 2011 Събирам ти няколко. По някое време може да ме изнервят че ги подридвам и да ти ги пратя. Кефи ме когато хора които му разбират си подкарват всякакви електронни джаджи. Аз не съм по електрониката и мога да посъбера и да ти пратя Едното гръмна в ръцете ми Още мирише на хубаво - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts