koko Публикувано 21 Март, 2009 Доклад Сподели Публикувано 21 Март, 2009 как да посрещнем тагнат влан с микротик? някой ще даде ли насока до сега не ми се е случвало да ползвам микротик за подобно нещо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 21 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2009 до колкото съм запознат / не е чак толкова много / вдигаш си VLANn интерфейс върху примерно вътрешната лан и после си задаваш адрес на VLANn интерфейса Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 21 Март, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2009 адваш на интерфеиса от които ще идва VLAN-a Vlan вкарваш му номер име и си готов адрес/маска палиш пинг и трябва да работи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 koko Отговорено 21 Март, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Март, 2009 Благодаря ви за инфото. и аз го разглеждах ама ми се стори много елементарно и затова се зачудих. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 insertoff Отговорено 22 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2009 разбира се номера на тага тряба да е същия проверено и работи без проблем с тагнати от линукс, cisco, неомонтански суич. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
koko
как да посрещнем тагнат влан с микротик?
някой ще даде ли насока до сега не ми се е случвало да ползвам микротик за подобно нещо?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване