значи имаме изградена малка мрежа от 30 човека... и ползваме ADSL 12мбит бизнес пакет.. до преди бяхме на 4'ри но тай като други съседи поискаха да се включат към мрежата минахме на 12мбит'а и от там се почнаха проблемите...
става следното като най просто спира ми онлайн радио онлайн игри и т.н. а в същото време пинговете си вървят. Не успях да октия каква е причината и за това се обръщам към вас...
но уви все още проблема съществува.. със същата тази конфигурация нямаше проблем при 4мбит'а при 15 свързани потребители... ако някои може да помогне ще съм му благодарен
Въпрос
Meto
Здравейте... като за първи пост.. ще е леко дълъг
значи имаме изградена малка мрежа от 30 човека... и ползваме ADSL 12мбит бизнес пакет.. до преди бяхме на 4'ри но тай като други съседи поискаха да се включат към мрежата минахме на 12мбит'а и от там се почнаха проблемите...
става следното като най просто спира ми онлайн радио онлайн игри и т.н. а в същото време пинговете си вървят. Не успях да октия каква е причината и за това се обръщам към вас...
ползвам МТ 2.9.6
със следната конфигурация
но уви все още проблема съществува.. със същата тази конфигурация нямаше проблем при 4мбит'а при 15 свързани потребители... ако някои може да помогне ще съм му благодарен
мерси предварително
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
12
9
4
1
Popular Days
13 Ноем.
11
11 Ноем.
7
10 Ноем.
4
12 Март
2
Top Posters For This Question
111111 12 posts
Meto 9 posts
paradise20 4 posts
ефект 1 post
Popular Days
13 Ноем. 2008
11 posts
11 Ноем. 2008
7 posts
10 Ноем. 2008
4 posts
12 Март 2009
2 posts
32 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване