netlamer Публикувано 4 Ноември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 4 Ноември, 2010 Не съм много взискателен- режим А ми трябва. Ако предлагате нещо- моля на лична. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atv Отговорено 4 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2010 Imam edin roket na 5Ghz. Ima i oblachvatel i 60sm. antena / Pasat /. Soyal e 1 godina na van. Daj nyakakva idea za cenata. Ako te interesuva mi zvanni na tel. 0876 030330 Няма невъзможни неща !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2010 Я пак... ама на БГ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
promind Отговорено 18 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2010 Имам тук някакви Airaya уж дето са на 5 и не ги ползвам. Едното работи безгрижно, но другото е малко претенциозно откъм ЛАН страната...след рестарт трябва да извадиш лан кабела и да го вкараш наново за да имаш връзка с него. Последното беше зад UPS и не съм имал грижа с линка, за който служеха в продължение на повече от година, докато не ги смених с RB800+NV2. Ако ги искаш цената ще е символична за двете комплект. Пиши на ЛС или скайп: ddobreff http://www.techstream.eu/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts