px1 Публикувано 23 Октомври, 2010 Доклад Сподели Публикувано 23 Октомври, 2010 Купувам изгорели по лан медия конвертори 10/100 SM по едно влакно - 10 лв./брой. Пишете на Л.С. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 23 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2010 И ти ли Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2010 ТО много е търсенето, а го няма предлагането. Ще попитам конкуренцията не иска ли да почна да им ги изгарям и да ги изкупувам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 24 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2010 Не знаех че има търсене.Аз реших да отърва някой. Внесъл съмс си няколко чипа и ще се опитам да ги поправя. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2010 и аз имам от IP113C .. около 20 броя ама не ми остава време да се занимавам кофтито, че може и разделителния траф да е заминал. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 Още не съм срещал случай на работеща оптична част и изгорял траф.Обикновено горят кондензаторите около трафа и буксата. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 25 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 при неправилно заземяване и свързване на протектора гори и Лан частта, чат пат и трафа окъсява. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts