Администратор Велин Публикувано 21 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Публикувано 21 Октомври, 2010 http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3346951 в селските райони да се готвят за бързия интернет Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 22 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2010 Кога почва облога кой ще вземе най-голямото парче от тортата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 22 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2010 с тази USB flashka дето са я заболи на снимката и скорощните "покупко-продажби" осъществили се в България аз ще заложа само на 1 оператор а вие? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2010 Аз никога не бих заложил на конкретния.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 22 Октомври, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Октомври, 2010 3G покритие едва ли ще има навсякъде скоро време ама тая картинка е просто за фон на статията, не знам дали са останали села в които няма интернет или ситуацията просто е пак някоя голяма фирма да вземе парите и да окрупни пазара. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване