hawk Публикувано 9 Октомври, 2010 Доклад Сподели Публикувано 9 Октомври, 2010 Здравейте може ли да ми помогнете да огранича конекциите не ми ясно точно как ще стане, става въпрос за мк 3.х. Не искам да ги спирам напълно а да ги огранича на 2 примерно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 9 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2010 общо взето няма да се получи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 hawk Отговорено 9 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2010 Имам клиент който злоупотребява и идеята ми е да огранича тези протоколи за да неможе да дели услугата на няколко клиента Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2010 в краен случай ограничи всички портоколи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 9 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2010 като за начало ТТL лимит Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 9 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2010 като за начало ТТL лимит И с какво ще помогне това ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 10 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2010 И с какво ще помогне това ? учудващо помага да си махнат рутерите на които се накачват съседите в 70% от случаите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 10 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2010 учудващо помага да си махнат рутерите на които се накачват съседите в 70% от случаите Да бе,злоупотребяващия ще има идея и средство как да споделя интернета си и ти ще го спреш с ттл . Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 10 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2010 споделям си опита и не казван че действа на 100% Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 V_L@N Отговорено 11 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2010 При мен за сега това върши работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 11 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2010 При мен за сега това върши работа Даже са много.Между другото версия 2 работи много по добре Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 V_L@N Отговорено 12 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2010 Прав си kokaracha много са обаче торент клиентите пълнят много! И за да не видят надписи в браузъра "Просрочено време за връзка" ги вдигнах малко. За версия 2.0 beta много ми хареса ама този надпис "бета" много ме притеснява! версия 1.2.3 е бетон има страхотен ъптайм с 250 потребители се държи перфектно! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 hawk Отговорено 12 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2010 Идеята ми е да му огранича чат програмите примерно да може да прави само 2 кънецкции с Skype или MSN. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 gbdesign Отговорено 12 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2010 Skype е p2p програма...със всеки активен потребител в списъка, прави UDP конекция + tcp с тези с които говори или чати. Отделно Skype се връзва и през "обходни тунели"...примерно през съседа... Въобще това, което искаш е загубена кауза.... с всяка актуализация на Skype ще трябва да променяш стринговете с които ще филтрираш на леър 7. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 13 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2010 Пробвай на Леър 8 - доказано работи. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 13 Октомври, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2010 Пробвай на Леър 8 - доказано работи. Естествено,нали е патентовано от МТ Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
hawk
Здравейте може ли да ми помогнете да огранича конекциите не ми ясно точно как ще стане, става въпрос за мк 3.х. Не искам да ги спирам напълно а да ги огранича на 2 примерно.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
15 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване