sandi Публикувано 2 Октомври, 2010 Доклад Сподели Публикувано 2 Октомври, 2010 Неопитен съм и искам да помоля някои знаещ за помощ.В нас имам рутер TP-LINK TL-R488T в него влизат 2 интернет сигнала единият от модем на BTC-ADSL а другият от друг доставчик и правя сумиране на сигналите след този рутер имам друг за да ползвам и бежична мрежа тои е TP-LINK само че wireles.Вапросът ми е мога ли да свържа NanoStation M2 към първият рутер и да го ползвам като wireles рутер.И ако може нещо повече за настроиките пробвах всичко и нищо нестава.Дори когато го подварзвах отделно пак не ме пускаше в настроиките а се налагаше да ги задавам ръчно.Предварително благодаря на всеки опитал се да помогне с нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 2 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2010 Да, може...Слагаш Наностейшън в режим Access Point, включваш му кабела в първият рутер и всичко ще е ОК. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване