Tsunami Отговорено 27 Февруари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2011 Аз постигнах малко повече от 80 на маса (картинките по-горе). За съжаление, не мога още да кажа как е на вън, защото още ми се търкалят по-масата. Преди време сложих карти R52n на линк с борд на който имаше Apricon APC11-A20SAG. Режим една антена, на маса както горните картинки. Честно казано останах разочарован. Едва закрепих нещата да работят като по-старому. Хвана зимата и нямах възможност да се качвам на него покрив да върна нещата както бяха. Видимоста не е много добра межу точките но с априкона определено прекарвах повече трафик с турбо. Очакваме резултата на Mile. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAPHATA Отговорено 24 Март, 2011 Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2011 незнайно защо не се вързват на повече от 135/135 мбпс HT40-7 - вече е ясно заради NS знам че е с една антена но не трябва ли да е на 150/150 при HT40-8 разстоянието е 1км сигнал -50/-50 dBm / HT40-7 (не са настройвани антените една към друга - само на око) 5700MHz антените са http://www.wispbg.com/high-gain-panel-antenna-23dbi-with-enclosure-p-88.html?cPath=21_27 усройствата са RouterBOARD 711A-5Hn-MMCX RouterBOARD 711-5Hn-u.FL да знаете ИМА nstreme / nv2 , ИМА и така нареченото турбо - 40MHz !!! резултати - утре резултати няма сменени са с SXT Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladote Отговорено 15 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2011 Колеги има ли вече резултати Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване