gbdesign Отговорено 21 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2010 Цитат Някой да е инсталирвал Керио-то? Трябва ми малко помощ ако е възможно :-\ Пиши вечер на Скайп и ще ти помогна, че през деня обикновенно имам прекалено много работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Ноември, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2010 Цитат Някой да е инсталирвал Керио-то? Трябва ми малко помощ ако е възможно :-\ каква помощ ти трябва днес ми е почивен ден даже в скаип може да пишеме ако си на компа Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 28 Ноември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2010 А някой да е пускал Керио на Дебиан с ispConfig3, защото като се опитам да го инстална все ми иска postfix, а аз нямам инсталиран(не съм сигурен ако го сложа дали няма да се получи конфликт с Керио-то). Та, ако някой е слагал подобна конфигурация да помогне ... В крайна сметка искам да се получи на една машина във вътрешната мрежа да мога да хоствам 2-3 домейна (за лично ползване само а не за клиенти), пощи за тях, един магазин osCommerce и форум. Иначе схемата е следната от реално IP -> МикротикІ->от ether4 -> на тази машина на която искам да сложа всичко описано по-горе. (Искам да благодаря на 111111 за оказаната помощ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване