babula Публикувано 3 Септември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 3 Септември, 2010 Здравейте, не ми се вярваше, че ще видя това, но оня ден спря и го отворих - беше с вода. Изчистих го внимателно със спирт, видимо няма никакъв проблем, но светва само индикатора за захранването. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Булета е на 2 месеца и неми се дават пари за нов. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Септември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Септември, 2010 E нали е уж водоустойчив? И на 2 месеца .. трябва да е в гаранция ама ти си го отворил вече.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 4 Септември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2010 E нали е уж водоустойчив? И на 2 месеца .. трябва да е в гаранция ама ти си го отворил вече.. Е даде - и аз така мислех, ама се случи. Някой да знае "лек" за проблема? (да купя нов го знам ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Септември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2010 Накисни го добре в чист спирт ама то ако е стоял после много .. под чиповете е мармалад платката.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 5 Септември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Септември, 2010 единственото място от което може да влезне вода е от към кабела самата капачка има 2 уплътнения едното е на резбата другото около кабела и ако радиото е наклонено напред по кабела може да се просмуче вода , кофтито е, че няма от къде да се оттече, предната част на булета е добре херметизирана. По принцип има специални спрейчета за окиси , но в практиката обикновено електрониката се накисва в изопропилов алкохол и се слага в ултразвукова ваничка. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване