¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 2 Септември, 2010 Доклад Сподели Публикувано 2 Септември, 2010 Заглавието е повече от ясно Цена по договаряне на ЛС или 0886811477. От Варна съм. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Септември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2010 По действащите правила дори да вземеш подобно CD няма да ти свърши никаква работа при проверка. Право да се продава Win имат само оторизирани от M$ търговци. ДДС и касова бележка са задължителни. т.е. money for nothing... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Септември, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2010 то и стикерче трябва да има залепено на кутията Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 2 Септември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2010 MOST продават дискове с XP, само че са HOME версия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Септември, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2010 Ами ако на някой му е останал... А Home мисля, че немога да ползвам за тази цел.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 2 Септември, 2010 Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2010 аз имам. за теб подарявам Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts