sppmaster Публикувано 9 Август, 2010 Доклад Сподели Публикувано 9 Август, 2010 Пуснах една безжична мрежа обаче имам следният проблем. Както се вижда от схемата имам два Linksys WRT54G v.2.2 конфигурирани за WDS. Към двата има по един свързан клиент с кабел. Когато от компютър 192.168.1.60 се пусне торент линксиса 192.168.1.230 след 1-2 минути се рестартира или пък забива нацяло и се оправя само с хардуерен рестарт. Понякога издържа 10 минути като скоростта на сваляне е между 1.5-1.7 MB/s отчетено в uTorrent. Когато се дърпа от 192.168.1.50 свързан с кабел към въпросния рутер също се получават рестарти, но много по-рядко, дори понякога издържа ден два при сваляне с 6-6.5 MB/s. Когато се браузва и се сваля /без торенти/ рестарти няма - . В момента 2-та линксиса са с фърмуер Tomato 1.28 SpeedMod, но съм пробвал и оригиналния Tomato 1.28, DD-WRT три различни версии /с нови и по-стари драйвери за безжичната мрежа, ако това има значение/. Настройките за TCP Timeout са според съответните Wiki-та оптимизирани за Р2Р трафик. Положението е идентично. Моля помогнете, ако сте имали подобен проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване