aspi Публикувано 3 Август, 2010 Доклад Сподели Публикувано 3 Август, 2010 Продавам комплект 2 бр. Rocket M5 + RocketDish 5G-30 , на три месеца, в гаранция, не са ползвани за друго, освен за проби. При тестовете ми изкараха 90 mbps реален трафик на 22 км. , но не ми вършат работа за това, за което исках да ги ползвам. Цената е 800 лв. с ДДС, с фактура и доставка с Еконт за моя сметка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Filiokey Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Колега да не би случайно още да работят на някое връхче например? ? Знам ги обаче не ми трябват само микротик става за твоите цели и 140-ки антени ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Винаги ми е било интересно как така нови са 760 лева вие им искате 800 лв . При условие , че една стока излезне ли от магазина цената и пада поне със 20 % . Успех с продажбата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 16 Август, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 760 лв. са нови, НО - без ДДС и доставка. Процентите с които съм паднал от цената са 15 - рано е още за новогодишни подаръци Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 16 Август, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2010 Виж колега не искам да се заяждам ама антената е 255 лева с ддс рокета е 128 с ддс и да не забравяме . че долара падна от преди няколко месеца . все пак успех не ми се спори просто винаги сме губещи купим ли техника така си е и така ще бъде Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 17 Август, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2010 Ще ти бъда благодарен, ако ми кажеш къде са тези цени. Явно аз пазарувам от грешното място. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts