looper Публикувано 22 Юли, 2010 Доклад Сподели Публикувано 22 Юли, 2010 Здравейте, господа Искам да попитам нещо и затова отварям тази тема. Има ли някой, който си е купил такова нещо или има ли такъв с впечатления от него, а именно - WLA-9000AP...гледам, че е атерос ама има ли нещо вярно. Две радиа в 1 кутия за тия пари, ако ти прекара едното радио 20Мбит на 10км, пък другото го пуснеш АП..ихаааа .... http://airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1214554786683 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 22 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2010 това радио струва 120 лева мисля че за тези пари може да си вземеш наностеишан М5 или аиргрид м5 за 125 лева ще си по доволен а попринцип това радио можели да приема на 5 гхз и да лаче на 2,4 Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
looper Отговорено 22 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2010 Незнам, колега затова пускам темата, ако някой го има да каже впечатленията си ...разгледай в сайта им. Там ще откриеш дали може Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2010 То добре ама...... колко клиента ще му изкара цпу то? За hot spot ще стане ако се търси супер ниско бюжетно решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 22 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2010 това ми беше идеята ип шеипнати колкото за брауз Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване