vtbg59 Публикувано 16 Юли, 2010 Доклад Сподели Публикувано 16 Юли, 2010 До Админа(админите) на Форума Предложение за премахване рейтинга на постовете.Какви простотий се получават с тази опция(не ми се коментират има ги във всички раздели) ,не е удачна.Тази задача ако има нужда да се изпълнява от пусната анкета към дадена тема . "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 16 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2010 Аз предлагам да бъде спряна само за някои - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 18 Юли, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 18 Юли, 2010 Премахнато ! Идеята за това приложение ми беше,че има теми/постове който си заслужават да им се обърне внимание и потребителя благодарение на тази система да се ориентира по лесно.но явно не и е писано да работи точно на този форум Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 22 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2010 Рейтинга се премахна но явно някой хора не им отърва да си кажат какво ги тревожи в прав текст и на човека който трябва ами почнаха като малките деца да си играят с рейтинга.. Толкова ли не ви стиска да го кажете това което имате да казвате директно ? Явно не ..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване