MiPSus Отговорено 5 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2010 То среща не знам дали ще има ама ние както е тръгнало ще се самопоканим.. Ами всички се чувствайте поканени , ма май ще трябва и на ханчето стаи да запазиме за кои е от далеч. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 5 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2010 Колеги Filiokey/mrhardware , нещо две денонощия сме без вятър и без слънце ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Filiokey Отговорено 5 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Октомври, 2010 Ем ние засега се държим за вас не знам въпреки че акумулатора Ви е Як дано изгрее малко слънце да го еба!Аз днес се бя притеснил и се качвах горе и ето това снимах http://dox.bg/files/dw?a=a0bd4a2d39 http://dox.bg/files/dw?a=28c486396b Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 6 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2010 Дам при такова време само акомулатор те оправя ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrhardware Отговорено 6 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2010 Колега как са при Вас нещата при нас не са много добре разминаваме се засега със таймаути,но оцеляваме? Няма нищо по-добро от Микротика.Само да не ти е у къщата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 6 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2010 вие да не сте и тримата на един хълм Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrhardware Отговорено 6 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2010 вие да не сте и тримата на един хълм Не точно,няма пряка видимост Няма нищо по-добро от Микротика.Само да не ти е у къщата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 7 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Октомври, 2010 Ей кво става утре със кръчмата , сички се изпокрихте? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 8 Октомври, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 8 Октомври, 2010 На мен ми разместиха смените и няма да мога да дойда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 8 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Октомври, 2010 В колко часа да сме там Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Filiokey Отговорено 8 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Октомври, 2010 То Аз подех темата за срещата и малко ми е неприятно но се налага да я отложим за другата седмица ,понеже изникнаха едни ангажиментчета точно преди зимата а това е много наложително да се свърши!То кръчмата ще си остане там и ще ни чака нека да видим как са колегите със смените другата седмица ега се разберем до петък! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevo Отговорено 23 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 23 Февруари, 2012 Ети моето решение, работи от 2006г Ако на някой му трябва инфо, или просто да го види на живо, да ме пинг-ва http://www.wns.bg/Wireless.jpg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване