¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 11 Юли, 2010 Доклад Сподели Публикувано 11 Юли, 2010 Наното е почти ново смисъл че доста време си стоя в кашона. Сложено е като АP няма закачен към него никой! Фирмуера му е последния. Кабела е ФТП 3метра от оригиналното импулсно което е зад On line UPS. Когато погледна UPTIME понякога е 20мин понякога 3-4 часа - различно... лога е : Nov 9 14:58:05 TEST syslog.info syslogd started: BusyBox v1.01 (2009.11.09-12:56+0000) Nov 9 14:58:05 TEST daemon.info init: ^MStarting pid 257, console /dev/null: '/bin/boa' Nov 9 14:58:05 TEST daemon.info init: ^MStarting pid 258, console /dev/ttyS0: '/sbin/getty' Nov 9 14:58:05 TEST user.info boa[257]: Boa/0.93.15 started Nov 9 15:18:05 TEST syslog.info -- MARK -- Nov 9 15:20:44 TEST authpriv.info boa[257]: Authentication successful for root from XXXXXXXXXX Watchdog няма пуснат! Всичко друго след тоя UPS е с по няколко месеца UPTime Някакви идеи ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 Май ще се окаже скапано RJ... тогава го правих с тези от конрад... Сега го щракнах с "читави" и е на 4 часа за момента . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 11 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 аз от китайските си поръчах и получих 100броя за 6лв с транспорта от ebay Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 Да ама не.... ;D след 4 часа и половина пак се ресетна! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 11 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 пробвай с друго захранване Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Юли, 2010 Това мисля да направя макар, че това е ново.. но покъсно ще отида взема едно и да видим ако не ще го пращам за рекламация . п.п. Сега от едно чисто ново Loco изкарах захранването и ще видим... п.п.2 За момента 2 часа и 45 мин. с новото захранване... е до 4-5 има още толкова . Дано да е от адаптера който май не се покрива от гаранцията . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 12 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Юли, 2010 От захранването е... с другото вече 16 ти час носи по 20-23мегабита Което ме радва. п.п. Отворих захранването.. няма видими причини т.е. надути кондензатори което е най вероятната. Тия дни ще ги сменя всичките и ще го пусна на "уреда" за тази цел който съм направил . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 16 Юли, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2010 От захранването е... с другото вече 16 ти час носи по 20-23мегабита Което ме радва. п.п. Отворих захранването.. няма видими причини т.е. надути кондензатори което е най вероятната. Тия дни ще ги сменя всичките и ще го пусна на "уреда" за тази цел който съм направил . Провери първо кондензаторите на захранването. Ако са надути ги смени и няма да имаш проблем. Често дават "фира". Сменяш ги с по-читави и готово. Ако са те де ... То и Енергото понякога "помага" за това ама ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 17 Юли, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2010 Да знам ама това е ново захранване . Не беше работило повече от няколко часа дето се вика. Освен това не са надути ама не ми се занимава сега да го прая ... не е е приоритет. Така или иначе си слагам мойте импулсни . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване