kmeta Публикувано 21 Юни, 2010 Доклад Сподели Публикувано 21 Юни, 2010 Имам дъно с вграден RAID и nVidia чипсет. Мога ли да разчитам на него за да си направя масива или да търся друго решение с външен контролер? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jon_Smith Отговорено 21 Юни, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Юни, 2010 От 4 години съм със райд на нвидиа вграден в дъното и не съм имал проблем никога! Правил съм си ъпгрейд на системата със по нови чипсети и винаги всичко си захапва от раз и безпроблемно! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 6 Ноември, 2011 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2011 истинският Райд според мен става с външен контролер. Поне така ни учеха на времето нас от по-старата школа. Винаги съм се придържал към това правило и не съм имал грижи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Ноември, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2011 Външен вътрешен в ниския до среден клас се тая разлика няма 400 мегабита не се постигат трудно с дънни контролери Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 11 Февруари, 2012 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2012 (Редактирано) От 4 години съм със райд на нвидиа вграден в дъното и не съм имал проблем никога! Правил съм си ъпгрейд на системата със по нови чипсети и винаги всичко си захапва от раз и безпроблемно! Евала. За контраст - Лошото на прехваления "хардуерен RAID" е че като ти думне контролера трябва да си купиш нов - същия, за да си прочетеш хардовете. Редактирано 11 Февруари, 2012 от NetworkPro - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване