Собственик Влади Публикувано 10 Юни, 2010 Собственик Доклад Сподели Публикувано 10 Юни, 2010 Какво мислите за новият Ipad на apple ? Днес имах възможността да го поддържа и да го поръчам. Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Юни, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2010 за тези пари може да вземеш таблет с клавиатура и USB Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jon_Smith Отговорено 11 Юни, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Юни, 2010 Много добра играчка според мен, за сега съм имал само iPhone и продължавам да го ползвам като най важното нещо в него е терминала!! Тия сравнения с камъни и други подобни просто нямат никакъв смисъл и в това се убеждава всеки един човек, който е имал някой от изброените продукти поне за кратко. ПП Всъщост най голямата сила на тия играчки е софтуера писан за тях! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rafaelo Отговорено 15 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2012 Много харесвам iPad като цяло. Имах първия, а новите са още по-добри. Може да прозвучи странно, но очите ми не се изморяват като чета на него. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Декември, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Декември, 2012 Може да прозвучи странно, но очите ми не се изморяват като чета на него. екрана е самсунг така че на дали е нещо революционно всъщност под 10% е измислено от rooten apple за останалото се натискат с патенти Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icco Отговорено 17 Декември, 2012 Доклад Сподели Отговорено 17 Декември, 2012 Все едно ланаджията да каже след време, че мрежата е негова щото видиш ли той я бил изградил, въпреки, че си е получавал заплатата от теб. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 18 Декември, 2012 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 18 Декември, 2012 Тази тема е доста старичка Аз от скоро съм собственик на Nexus 7 3G, Супер играчка Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RSShSkot Отговорено 21 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2013 Apple губят най-много пари от Ipad годишно,като цяло не са добри. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване