Администратор 111111 Отговорено 9 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2015 smacker Дай малко да уточниме малко понятието муктикаст в лан сегмент и същото понятие в режим рутиране 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 9 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2015 MAG250 работи идеално през wireless www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 9 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2015 MAG250 работи идеално през wireless Работи, да. По уникаст. И при HD до 12Mbps. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 9 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2015 smacker Дай малко да уточниме малко понятието муктикаст в лан сегмент и същото понятие в режим рутиране Доколкото съм запознат, мултикаст има само в "лан сегмент" и по-точно в един Влан. Незнам да може мултикаст да върви към много ип адреса напринципа на tcp. Ако може - то с това не съм се занимавал. Иначе за рутиране на мултикаст между влан-и, само съм го чел само на теория. Решенията с които съм се занимавал е само за Лан. Доколкото разбирам контекста на темата е за това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2015 прочети си предното мнение при мултикаст тв всички канали летят в лан сегмента мнението ти че ще мине само това което е конфигурирано значи че мултикаста е рутиран т.е. минава прес суич с IGMP рутиране и суича пуска само запитания мултикаст адрес т.е. ТВ стимера е в сегмент А а клиента в сегмент Б Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 10 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2015 прочети си предното мнение при мултикаст тв всички канали летят в лан сегмента мнението ти че ще мине само това което е конфигурирано значи че мултикаста е рутиран т.е. минава прес суич с IGMP рутиране и суича пуска само запитания мултикаст адрес т.е. ТВ стимера е в сегмент А а клиента в сегмент Б С цялото ми уважение като администратор на форума: Моля запознай се с Routing, Forwarding, PIM sparse/dense mode и всъщност каква е идеята на IGMP заявките, кой ги пуска и кой ги обработа и кога ги препраща.. Тогава ще разбереш кой рутира, кой препраща каналите и кой казва къде и колко канала да бъдат препратени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване