munata Публикувано 30 Май, 2010 Доклад Сподели Публикувано 30 Май, 2010 здравей те група предполагам тук ще намеря отговор на моите въпроси а те са : 1 попадна ми един адсл модем имали начин да подменя неговия фрим 2 извинявам се ако не сам задал въпроса в подходящият раздел благодаря за помоща предварително прилагам и снимки опитите за закачане по лан и влан неуспешни ако има начин за дефоулт ресет или нещо подобно аз поне не намерих някаде тема или нещо подобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2010 Т.е. нямаш достъп към него изобщо? Като гледам е с на Texas Instrument. Има един D-Link който е аналогичен вътре (поне така ми се струва). Опиши какви са точно чиповете .. да ги сравня с D-link -a. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
munata Отговорено 30 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2010 TNETD7200ZDW 73A6Y5W това е предполагам процесора MX TO71521 29LV320CTTC-70G 2U198400A1 това не го знам какво е Qimonda (или пона така го разчитам) HYB939SC128 16 9EE - 7 9929847 това също не го знам това са трите по обемисти чипа ако ти трябва още нещо кажи идеята ми е да се префлашне ако има тази възможност с томато или нещо подобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 30 Май, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2010 Процесор Лан карта и памет в поредноста в която си ги изредил прилича на сименс Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2010 На горната снимка в ляво големия чип и в дясно малкия до антената мисля че са на Теxas.. поне емблемата така я виждам. За томато незнам ама за някой алтернативна на оригиналната може. Сега не ми стана ясно той изобщо работи ли? Или искаш да префлашнеш просто? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
munata Отговорено 31 Май, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2010 искам просто да префлашна да мога да си го испозвам без адсл модема защото това е адсл на дойче телеком t com та целта е да префлашна с нещо си там или казано по друг начин да испозвам хардуера но със друг софтуер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 4 Юни, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2010 Вземи си от технополис едно рутерче TP-Link, може още да има промоцията за 35лв. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
munata Отговорено 6 Юни, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2010 въпроса не е в това да е рутерче ще се опитам да направя неща за спорта и за това ми е нужно ако има начин да се получи тази гимнастика да се получи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване