rosen4o Публикувано 3 Септември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 3 Септември, 2008 Здравейте, до сега не съм пускал pppoe на Микротик. Може ли да споделите вашите впечатления от използването на Микротик като pppoe оторизатор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 4 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Септември, 2008 никакви проблеми от 2+ години насам (с изключение на един случай с изгорял суич които мешаше работатана клиентите зад него) по-сигурно по-лесно определено по доброто решение за мрежи над 50+ клиента Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 sitnetworks Отговорено 17 Септември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2008 Да и аз го препоръчвам. За сега ми се вижда едно доста добро решение за по-големи мрежи. Пускай сървара и не се притеснявай за нищо. Изпитано е от години. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
rosen4o
Здравейте,
до сега не съм пускал pppoe на Микротик. Може ли да споделите вашите впечатления от използването на Микротик като pppoe оторизатор.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
2 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване