babula Публикувано 29 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 29 Април, 2010 Здравейте, трябват ми 2 антени Омни на 2.4. Ако на някой му се намират да пише. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 29 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Април, 2010 оправи си заглавието !! ако мислиш да ги ползваш в градски условия ..... няма да стане това което си намислил. ползвай секторни или най добре насочени. със секторни антени мога да те снабдя. поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 30 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2010 Трябва ми за едно село. Трябва да прехвърля сигнала на 200м но няма пряка видимост и ще пробвам с репитер. До сега не съм го правил, но се надявам да стане. А относно антените, ако не те затруднява, драсни на ЛС какво предлагаш, а ако имаш и някакви АР-та по-евтинки ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 30 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Април, 2010 няма невъзможни неща, но в такъв случей нали знаеш че трафика се дели на две !! относно антените, говорех за Амос. Виж на сайта на сърбина. поздрави. п.п. за 200м не се занимавай с глупости а пусни кабел !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts