zwicky Публикувано 18 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 18 Април, 2010 Искам да облъча едно закътано местенце заобиколено от дървенца които ще ми пречат но смятам че ще оправдае усилията и средствата вложени в него. Някой ако се е сблъсквал с подобно нещо ще се радвам да ме насочи какви карти да използвам и евентуално какви антени ще са подходящи за такива места. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2010 аз имам болен опит за жалост че и комбинация с метални покриви 17-ки сектори с СМ-9 стигат но не очаквай над 3-4 мегабита Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2010 Това при какви разстояния ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2010 макс 80 метра говориме за много дървеса Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 26 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2010 ХР 2 с крагова антена 17-18 дбм и нема да има проблеми предполагам Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2010 ХР 5 ца с крагова антена 17-18 дбм и нема да има проблеми предполагам тотално безмислено предложение омни антената е супер слаба защото разпръсква 15db на 360 градуса вместо да концентрира да речем в 120 градуса (сам си направи извода) а за 5 гигахерца не коментира ако си краен клиент с лаптоп или телефон колко абсурдно звучи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 8 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2010 тотално безмислено предложение омни антената е супер слаба защото разпръсква 15db на 360 градуса вместо да концентрира да речем в 120 градуса (сам си направи извода) а за 5 гигахерца не коментира ако си краен клиент с лаптоп или телефон колко абсурдно звучи с хр 2 приател обарках се Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Май, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2010 няма смисъл от мощна карта само ще лъжеш клиента че има сигнал а той няма да може да се закачи 65-100 миливата е максимума ако искаш всичко да е наред Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 9 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2010 Подкрепям... няма смисъл от повече от 100 тина миливата + добър сектор..... Всичко друго е просто "сигнал".. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване