he3 Публикувано 17 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 17 Април, 2010 Купувам compact flash-cf карта 256мб град.Варна скайп за връзка:daniel_15_8 обявата важи само за варна цена до 6 лева Купувам compact flash-cf карта 512mb цена до 9 лева Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 18 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 18 Април, 2010 Да не пускам "същата" обявя... И аз търся същото може и по-голяма но под 1Гб. Пак да е от Варна ако може тъй като ако Не тръгне тая идиотщина да не ме е яд . Разбира се 1 вата карта си е за колегата . Ако някой има 2 и ли повече тогава ще взема. За цената нямам претенции - според зависи, само да не е по-скъпа от тая в магазина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 19 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2010 up Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 20 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2010 Дано намерите за тази цена. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2010 Аз купих една 4 гб нова ама искам да намеря по -малка друга марка да тест.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 20 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2010 аз имам 16 ГБ от 1 година почти трябва да видя микротика дали цялата ще я познае, имате ли идея до колко гб разпознава? , а на 4 ГБ си бачка едно микротиче вече 1 година без ядове с 40 машини след него накачени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Април, 2010 Мен зора ми е за HP 500 от една др тема.. нейска да познае 4 ката и съм бесен щото едни 33 лева.. еи така.. изгоряха и се надявам с друга карта да се разпознае да го прая РБ . иначе ще трябва да си правя гаргара с биоса му а това не ми се ще .. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 22 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2010 нагоре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diyan Отговорено 22 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2010 Мен зора ми е за HP 500 от една др тема.. нейска да познае 4 ката и съм бесен щото едни 33 лева.. еи така.. изгоряха и се надявам с друга карта да се разпознае да го прая РБ . иначе ще трябва да си правя гаргара с биоса му а това не ми се ще .. Най вероятно е SDHC и затова не я познава!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts