he3 Публикувано 13 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 13 Април, 2010 искам да попитам дали тази карта ще тръгне на микротик-а гледам че е с атхерос http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33935 и е евтина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2010 Би трябвало все пак е атерос. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2010 доста по евтино от колкото ТУК Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 14 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2010 а тази пак е с атерос но е с a/b/g http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33934 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 14 Април, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 14 Април, 2010 Я да не пускам нова тема Изкажете си мнението за тази карта ще искам да си сменявам картата на лаптопа с н-ка [ebay]360247522325[/ebay] Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 15 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2010 Стига на лаптопа слота да е mini PCI щото примерно на моя лаптоп е mini PCIex иначе аз мисля че не е лоша карта кво като е "тъп линк" …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 15 Април, 2010 Собственик Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2010 Стига на лаптопа слота да е mini PCI щото примерно на моя лаптоп е mini PCIex иначе аз мисля че не е лоша карта кво като е "тъп линк" Аз ако имах PCI-E бях да съм щастливец щото са много евтини тук Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 15 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2010 То и аз искам да си смея моята че е толкова тъпа карта (Ralink RT73 QCOM ) че няма и къде нещо с две антени N стандарт a пък ако си намеря a/b/g/n с две антени на PCIex ще скачам до небето е разбира се на разумна цена …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
theshaman Отговорено 21 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2010 искам да попитам дали тази карта ще тръгне на микротик-а гледам че е с атхерос http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33935 и е евтина От 23.03 поръчката ми стои на: Temporary stock shortage, contact us if necessary.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване