stanioomega Публикувано 13 Април, 2010 Доклад Сподели Публикувано 13 Април, 2010 Направо се омотах и не мога да си видя грешката .... ситуацията е следната . МТ с PPPoE Client от където си получава реално ИП на WAN -а , на LAN1 с мрежа 10.5.50.0 , LAN2 с мрежа10.5.51.0. На LAN1 swich с АП-та и на съшия swich съм забол Linux който го играе като веб сървър с ИП 10.5.50.2 gw 10.5.50.1 . Проблема е че клиенти от LAN2 отварят веб-а , а тия от LAN1 не могат (въпреки че са от една и съща мрежа) Най вероятно е някаква идийотщина , но не мога да видя каде е грешката . Някъква идея ? Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 13 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2010 Пусни го с 2 ипита или от трета мрежа или кажи какво си правил до сега Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stanioomega Отговорено 13 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2010 Да , сложих му второ ИП и сега се отваря от всички , но ми се щеше и да ми стане ясно , защо трябва да е така , уж са в една мрежа , а не можеше да се отваря само от хората които са в тази мрежа в която е и Линукса .... Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
stanioomega
Направо се омотах и не мога да си видя грешката .... ситуацията е следната .
МТ с PPPoE Client от където си получава реално ИП на WAN -а , на LAN1 с мрежа 10.5.50.0 , LAN2 с мрежа10.5.51.0.
На LAN1 swich с АП-та и на съшия swich съм забол Linux който го играе като веб сървър с ИП 10.5.50.2 gw 10.5.50.1 .
Проблема е че клиенти от LAN2 отварят веб-а , а тия от LAN1 не могат (въпреки че са от една и съща мрежа)
Най вероятно е някаква идийотщина , но не мога да видя каде е грешката .
Някъква идея ?
Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
2 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване